Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

ETS 2'de direksiyon seti bağlandığında imleç kayıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
ETS 2'de direksiyon seti bağlandığında imleç kayıyor ETS 2 oynarken Rampage V995 ve Rampage V987 kullanıyorum, ikisinde de bu sorunu yaşıyorum. Direksiyonu bağladığım anda kontrol neredeyse gidiyor. Sürerken sorun yok ama haritada veya iş seçme ekranında kısacası fare/imleç gerektiren menülerde kontrol benden çıkıyor kendiliğinden sol üste kayıyor ve direksiyon bağlantısını kesmeden düzeltemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

ETS 2'de direksiyon seti bağlandığında imleç kayıyor sorunu çoğu zaman direksiyon setinin sürücü yazılımları veya oyunun girdi ayarları arasındaki çakışmadan kaynaklanır. Öncelikle direksiyon setinizin en güncel sürücülere sahip olduğundan emin olun ve ardından ETS 2'nin kendi kontrolcü ayarlarına girerek imleç veya fareyle ilgili çakışan bir ayar olup olmadığını dikkatlice kontrol edin. Bu tür girdi cihazı sorunları bazen oyunun arka planda birden fazla girdi kaynağını aynı anda işlemesinden de ileri gelebilir, bu yüzden sadece farenizin ve direksiyon setinizin aktif olduğundan emin olmak faydalı olabilir. Eğer bu kontroller sorunu çözmezse, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak veya direksiyon setinin kendi yazılımındaki profilleri sıfırlamak da denenebilir.

Kişi Yorumladı
Geri