Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Euro Truck Simulator 2 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Euro Truck Simulator 2 açılmıyor Merhaba. Aşağıdaki videoda olduğu gibi ETS 2 küçük pencere şeklinde açılıyor ve sonra kapanıyor oyun gelmiyor. Sözde Steam'de hala çalışır vaziyette ve durdura basıp kapatsam bile kapanmıyor ancak Steam'i kapatıp açmak gerekiyor. Dün böyle oldu daha sonra sabah silip tekrar yükledim. Oyun açılıyor biraz oynadıktan sonra alt+F4 atıp kapattıktan sonra bir daha açılmıyor bu şekilde döngüye giriyor, belgelerden ETS 2 Config. CFG dosyasını sildim denedim olmadı. Belgelerden ETS 2 dosyasını...

teşekkürler

Euro Truck Simulator 2 açılmıyor dediğin durum, en sık oyun dosyalarının bütünlüğünde bir problem olduğunda ya da kurulu modlarda çakışma yaşandığında ortaya çıkar. Öncelikle Steam kütüphanesinden oyuna sağ tıklayıp 'Özellikler' > 'Yüklü Dosyalar' altından 'Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula' seçeneğini çalıştırmanı öneririm. Eğer bu adım sorunu çözmezse, özellikle oyunu bir güncelleme sonrası veya yeni modlar ekledikten sonra bu hale geldiyse, tüm workshop ve modları geçici olarak devre dışı bırakıp öyle denemek en yaygın çözümlerden biridir.

Kişi Yorumladı
Geri