Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Euro Truck Simulator 2'de konvoya katılınmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Euro Truck Simulator 2'de konvoya katılınmıyor Arkadaşlarla birkaç mod kurduk ama birlikte oynamaya çalıştığımızda ben ve bir arkadaşımda konvoya katılamama sorunu çıkmaya başladı, katılmaya çalışınca oturuma katılınamıyor. Modsuz çalışıyor ama modlu oynanamıyor. Dosyaların bütünlüğünü doğruladım, olmadı; sildim, tekrar yükledim, olmadı. Başka modlarda da olmuyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim, kaç gündür oynayamıyoruz.

Euro Truck Simulator 2'de konvoya katılınmıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Modlu çok oyunculu oyunlarda yaşanan bağlantı sorunları karmaşık olabilir. Farklı modların birbiriyle veya oyunun kendi güncellemeleriyle çakışması yaygın bir nedendir. Bu tür sorunlar genellikle oyun dosyaları, modlar veya sistem ayarlarıyla ilgilidir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Modların oyunun güncel sürümüyle uyumsuz olması.
  • Modların birbirleriyle veya oyunun kendisiyle çakışması.
  • Oyun veya mod dosyalarında bozulmalar.
  • Ağ bağlantısı veya güvenlik duvarı ayarlarındaki kısıtlamalar.
  • Yetersiz dosya veya klasör izinleri.
Euro Truck Simulator 2'de konvoya katılınmıyor çözüm adımları
  1. Oyun başlatıcınız (Steam vb.) üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü tekrar doğrulayın.
  2. Kullandığınız tüm modların Euro Truck Simulator 2'nin mevcut sürümüyle tam uyumlu olduğundan emin olun; mod uyumluluklarını kontrol edin.
  3. Mod Yükleyici (Mod Manager) kullanıyorsanız, modların doğru yüklendiğini ve oyun içindeki sıralamasının doğru ayarlandığını kontrol edin.
  4. Tüm modları geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu modsuz başlatın, sorun çözülürse modları teker teker etkinleştirerek soruna neden olan modu tespit edin.
  5. Antivirüs yazılımınızın veya güvenlik duvarınızın Euro Truck Simulator 2'ye veya mod dosyalarına müdahale etmediğinden emin olun, oyunun kurulu olduğu klasörü ve belgelerimdeki ETS2 klasörünü hariç tutulanlar listesine ekleyin.
  6. Grafik kartı ve ağ kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
  7. Oyunun kurulu olduğu klasörün ve belgelerimdeki Euro Truck Simulator 2 klasörünün yazma izinlerini kontrol ederek gerekli yetkilendirmeleri sağlayın.
⚠️ ✉️ Message failed

Kişi Yorumladı
Geri