Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

FACEIT Anticheat kurulurken "Forbidden Driver: PawnIO.sys" hatasının çözümü

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
FACEIT Anticheat kurulurken "Forbidden Driver: PawnIO.sys" hatasının çözümü https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1779828707131-webp.2724306/

Geçenlerde FACEIT yüklerken bu hatayla karşılaşmıştım ve çözümünü biraz aradıktan sonra buldum ve elfdaily'ta da bu sorunla ilgili bir kaynak bulamadığım için eklemek istedim.

Sorunumuzun çözümü basit, PawnIO kullanan ZenTimings, FanControl, OpenRGB gibi programları kaldırmak.

Ben zamanında RAM'lerimin değerlerine bakmak için ZenTimings indirmiştim ve silmemiştim, bu sebeple de kurulurken hata almıştım.

"Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Program Kaldır veya...

teşekkürler

FACEIT Anticheat kurulurken "Forbidden Driver: PawnIO.sys" hatasının çözümü genellikle sisteminizde çalışan ve bu sürücüyü kullanan diğer yazılımlarla çakışmasından kaynaklanıyor. Böyle bir durumda ilk bakılacak yer, sisteminizde yüklü olan ve PawnIO sürücüsünü kullanan ZenTimings, FanControl veya OpenRGB gibi uygulamaları Denetim Masası'ndan kaldırmaktır. Bu tür programlar donanım seviyesinde müdahale edebildiği için anti-hile yazılımlarıyla sorun çıkarabiliyor. Uygulamaları kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp FACEIT kurulumunu tekrar denediğinizde hatanın düzelmesi beklenir.

Kişi Yorumladı
Geri