Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüFall Guys Mobile'de Epic Games bağlantısı kurulamıyor
Fall Guys Mobile'de Epic Games bağlantısı kurulamıyor Arkadaşlar benim telefon Redmi Note 14. maalesef ki her şeyi denedim. Taptap'tan indirdim. Önbellek temizleme falan olmuyor. Sadece ama sadece Fall Guys oynamak istiyorum.
Fall Guys Mobile'de Epic Games bağlantısı kurulamıyor Arkadaşlar benim telefon Redmi Note 14. maalesef ki her şeyi denedim. Taptap'tan indirdim. Önbellek temizleme falan olmuyor. Sadece ama sadece Fall Guys oynamak istiyorum.
Fall Guys Mobile’da Epic Games hesabı bağlanmıyor sorunu yaşaman gerçekten can sıkıcı olabilir.
Yani birçok kullanıcı, varsayılan tarayıcıyı değiştirdikten sonra bu sorunu aşabilmiş. Şu adımları denemeni öneririm:
1. Tarayıcı değiştir
Cihazında Chrome, Opera veya Brave gibi farklı bir varsayılan web tarayıcı seç.
Ayarlar > Uygulamalar > Varsayılanlar > Web tarayıcı yoluyla bu işlemi yapabilirsin.
Sonra Fall Guys’da Epic Games ile giriş yapmayı tekrar dene.
2. Uygulamanın arka planda kapanmasını önle
Ayarlar > Pil veya Uygulama optimizasyonu ayarlarında Fall Guys ve tarayıcının kapatılmaması için istisna ekle.
Giriş ekranına geldiğinde uygulamanın kapanmamasını sağla.
3. Epic Games uygulamasını cihazından kaldırıp yeniden yükle
Epic Games’i tamamen kaldırıp Google Play’den veya resmi kaynaktan yeniden yükle.
Sonra Fall Guys’ı Epic Games uygulaması üzerinden indirip bağlanmayı dene.
4. Arka plandaki uygulamaları kapat ve cihazı yeniden başlat
Alt kısımdan yukarı kaydırarak “Tümünü Kapat” ile çalışan uygulamaları kapat.