Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

FC 26 birden çok hesap uyarısı nedeniyle açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
FC 26 birden çok hesap uyarısı nedeniyle açılmıyor Merhaba, önceden ortak hesap olarak FC26 almıştım. Too many computers have accessed this account's version of EA Sports FC 26 recently. Hatasını alıyordum. Şimdi kendim oyunu satın aldım. Ama yine aynı hatayı alıyorum. Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

FC 26 birden çok hesap uyarısı nedeniyle açılmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu hata, "Too many computers have accessed this account's version of EA Sports FC 26 recently" şeklinde görülür ve genellikle EA hesabınıza bağlı cihaz sayısının veya hesap paylaşımının sınırını aştığını belirtir. Bu durum, oyunu satın aldıktan sonra bile önceki hesap aktiviteleri nedeniyle yaşanabilir. Sorunu çözmek için geçmiş cihaz ve hesap verilerini temizlemek önemlidir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • EA hesabınızın geçmişte birden fazla cihazda veya kişi tarafından kullanılmış olması.
  • Cihaz aktivasyon limitinin aşılması.
  • Sisteminizdeki üçüncü parti yazılımların (VPN, güvenlik araçları gibi) oyunla çakışması.
  • Antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımlarının oyunu veya EA Anti-Cheat'i engellemesi.
  • EA Anti-Cheat'te oluşan bozulmalar veya uyumsuzluklar.
  • Oyun platformunuzdaki (Epic Games, Steam) EA hesabınızla ilgili eşleşme sorunları.

FC 26 birden çok hesap uyarısı nedeniyle açılmıyor çözüm adımları
  1. EA hesabınızdaki tüm cihazları kaldırın ve tüm EA uygulamalarından çıkış yapın. En az 2-3 gün bekledikten sonra sadece kendi hesabınızla giriş yapmayı deneyin.
  2. Bilgisayarınızda çalışan VPN, proxy veya benzeri ağ ile ilgili üçüncü parti yazılımları (GoodbyeDPI gibi) kapatın veya kaldırın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  3. Antivirüs yazılımınızı ve güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Oyunu çalıştırmayı deneyin, sorun devam ederse bu yazılımları tekrar etkinleştirin.
  4. EA Anti-Cheat'i kaldırın. Ardından EA App üzerinden oyun dosyalarını doğrulayın veya oyunu yeniden yükleyin.
  5. Oyununuzu başlattığınız platformun (Epic Games, Steam) ayarlarından doğru EA hesabının bağlı olduğundan emin olun. Gerekirse bağlantıyı kesip yeniden bağlayın.
  6. EA App'i onarın veya kaldırıp tekrar kurun.
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak veya oyunu yeniden yüklemek her zaman iyi bir ilk adımdır.

Kişi Yorumladı
Geri