Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

FIFA 22'ye oyun kolu düzgün şekilde bağlanmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
FIFA 22'ye oyun kolu düzgün şekilde bağlanmıyor Önceden sorunsuz şekilde oynuyordum FIFA 22'yi fakat PC'ye format attıktan sonra tekrar indirdim ama Gamepad'i bir türlü ayarlayamadım. Tuşların hepsi farklı şu anda. Menüde de tuşlar farklı olduğu için alışamadım hiç, sürekli ileri gitmek yerine geri gidiyorum. X360CE'yi indirdim, ayarları da yaptım fakat olmadı yine de. Bir de oyun ayarlarında FPS'i 60'a kilitlememe rağmen, kilitlenmiyor. Yani oyunda bir sorun var sanki, ayarlar istediğim gibi olmuyor asla.

FIFA 22'ye oyun kolu düzgün şekilde bağlanmıyor Format sonrası bu tür kontrolcü tanıma sorunlarında en yaygın çözüm, Windows'un denetleyiciyi tanımasını sıfırlamaktır; denetleyicinin kablosunu çekip, başlat menüsünden "oyun denetleyicilerini ayarla" kısmından kaldırıp, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar takmayı deneyin. Eğer bu adımdan sonra bile tuşlar hala farklıysa ve oyun ayarları düzgün çalışmıyorsa, oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek veya DNS ayarlarınızı varsayılana döndürmek gibi ağ bağlantısı kontrolleri de bazı durumlarda dolaylı olarak fayda sağlayabilir. Özellikle oyunun ağ üzerinden veri alışverişinde sorun yaşadığı durumlarda bu tür girdi ve ayar problemleri görülebiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri