Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

FiveM regedit ayarları silinmesine rağmen geri geliyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
FiveM regedit ayarları silinmesine rağmen geri geliyor Merhaba, fivem için regedit kurdum, siliyorum, tekrardan geliyor. Yapmadan önce ayarları yedeklemiştim, onu da yapıyorum, oluyor, gir çık yaptığımda yine geliyor, ayarlar.

FiveM regedit ayarları silinmesine rağmen geri geliyor hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu durum genellikle sistemde ayarları otomatik olarak yeniden uygulayan bir mekanizmanın çalıştığını gösterir. Bu, bir görev zamanlayıcı görevi, arka planda çalışan bir servis veya zararlı yazılım olabilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Windows Görev Zamanlayıcı tarafından otomatik uygulanan görevler.
  • Registry'de kalıcı hale getirilmiş veya silinmeyen kayıtlar.
  • FiveM'in kendi dosya bütünlüğü kontrolü veya senkronizasyon mekanizması.
  • Arka planda çalışan ve sistemi değiştiren zararlı yazılımlar.
  • Kullanıcı profili veya sistem dosyalarındaki bozulmalar.

FiveM regedit ayarları silinmesine rağmen geri geliyor çözüm adımları
  1. Windows Arama çubuğuna "Görev Zamanlayıcı" yazarak veya `taskschd.msc` komutu ile açın. "Görev Zamanlayıcı Kütüphanesi" altında FiveM, regedit veya şüpheli görünen bir görev varsa, sağ tıklayıp "Devre Dışı Bırak" veya "Sil" seçeneğini kullanın.
  2. Çalıştır'ı açmak için `Win+R` tuşlarına basın. `regedit` yazıp Enter'a basın. `HKEY_CURRENT_USER\Software\FiveM` ve `HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\FiveM` yollarını kontrol edin. Beğenmediğiniz veya soruna neden olduğunu düşündüğünüz anahtarları silmeden önce mutlaka sağ tıklayıp "Anahtarı Dışa Aktar" ile yedeğini alın.
  3. FiveM uygulamasını tamamen kaldırın. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra FiveM'i resmi sitesinden tekrar indirip kurun.
  4. Çalıştır'ı açmak için `Win+R` tuşlarına basın. `msconfig` yazıp Enter'a basın. "Hizmetler" sekmesine gidin, "Tüm Microsoft hizmetlerini gizle" seçeneğini işaretleyin. Kalan hizmetler içinde FiveM veya şüpheli bir öğe varsa, yanındaki kutucuğun işaretini kaldırın.
  5. Windows Arama çubuğuna "Komut İstemi" yazın, üzerine sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" deyin. Açılan pencerede `sfc /scannow` komutunu çalıştırarak sistem dosyalarını kontrol edin ve onarın.
  6. Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, güvenilir bir antivirüs/antimalware taraması yapın ve CCleaner gibi araçlarla registry temizliği yaparken FiveM ile ilgili kalıntıları dikkatlice temizleyin.

Kişi Yorumladı
Geri