Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Football Manager 2024'te editör üzerinden AB dışı oyuncu statüsü nasıl değiştirilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Football Manager 2024'te editör üzerinden AB dışı oyuncu statüsü nasıl değiştirilir? Football Manager 2024'te Milan kariyerimde iki'den fazla AB dışı oyuncu aldım. Ondan sonra saçma bir kural olduğu gerekçesiyle bazı futbolculara milliyet olarak Avrupa Birliği içinde olan ülkelerden verdim. (Örn. İtalya, İspanya vb.) Ondan sonra bu işe yaramadı ve hala AB dışı oyuncu gözüküyordu ve oynatamıyordum. Bundan dolayı oyuncuların altyapısını, konuşabildiği dilleri ve ayarlayabileceğim her şeyi ayarladım ama yine de hiçbir şey değişmedi ve Avrupa Birliği dışında olan ülkelerden...

teşekkürler

Football Manager 2024'te editör üzerinden AB dışı oyuncu statüsü nasıl değiştirilir hatasında en hızlı sonuç veren yöntemler aşağıdaki sırayla denenebilir.
Bu tür milliyet ve statü sorunları oyunun kurallarını ve oyuncu verilerini doğru ayarlamaktan geçer. Editördeki ilgili bölümleri dikkatlice gözden geçirmek genellikle sorunu çözer. Yanlış yapılan bir ayar, oyuncunun statüsünü beklenmedik şekilde etkileyebilir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyuncunun ana milliyetinin yanlış ayarlanmış olması.
  • Oyuncunun AB vatandaşı olarak değil, sadece AB ülkesinde yetişmiş olarak algılanması.
  • Oyun içi kuralların milliyet yerine vatandaşlık durumunu baz alması.
  • Editörde "Oyuncu Vatandaşlığı" veya benzeri bir alanın bulunmaması veya yanlış kullanılması.
  • Oyuncunun kayıt edildiği ülkenin milliyet statüsünü etkilemesi.
Football Manager 2024'te editör üzerinden AB dışı oyuncu statüsü nasıl değiştirilir çözüm adımları
  1. Oyunu başlatın ve oyuncunun profiline gidin.
  2. Oyuncu özelliklerinin sağ üst köşesindeki "Düzenle" (Edit) butonuna tıklayarak editörü açın.
  3. "Milliyet" (Nationality) veya "Vatandaşlık" (Citizenship) ile ilgili tüm alanları kontrol edin. Oyuncunun Avrupa Birliği'ne üye bir ülkenin vatandaşı olarak ayarlandığından emin olun.
  4. Eğer "AB Vatandaşı" (EU Citizen) gibi özel bir onay kutusu varsa, bunun işaretli olduğundan emin olun.
  5. Oyuncunun "Doğduğu Ülke" (Country of Birth) ve "Profesyonel Olarak Yetiştiği Ülke" (Professionally Trained In) alanlarının doğru ayarlandığını teyit edin. Bu alanlar bazen AB statüsünü dolaylı yoldan etkileyebilir.
  6. Oyuncunun oynayacağı lige özgü kayıt kurallarını (Squad Registration Rules) kontrol edin. Bazen sorun sizin ayarlamanızdan değil, kuralların farklı yorumlanmasından kaynaklanabilir.
  7. Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyuncunun statüsünü 'Sil' (Delete) yapıp, ardından aynı oyuncuyu tekrar 'Var' (Existing) olarak ekleyip milliyetini tekrar ayarlamayı deneyin. Bu, oyunun oyuncu statüsünü sıfırlamasına yardımcı olabilir.
Oyuncu statüsündeki değişikliklerin oyuna yansıması birkaç hafta sürebilir, bu nedenle hemen görünmeyebilir.

Kişi Yorumladı
Geri