Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Fortnite çok fazla internet harcıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Fortnite çok fazla internet harcıyor Marmara adasında yaşadığım için internet altyapıları yok ve internetler aşırı kötü, haliyle ben de çoğu rekabetçi oyunları bu yüzden mobil veriden oynuyorum yetiyor aylık 20 GB. Fakat Fortnite'ye başladım 4 gün önce ve çok fazla internet harcadığını fark ettim. Paketimin bir kısmını hemen yemiş, 5 dakika oynadığım Blitz Royale maçı 300-500 MB arası yiyor. Salla kazandan gelen 2 GB'yi 3-4 Battle Royale maçında bitirdi. Çoğu yöntemi denedim HD çözünürlük paketlerini devre dışı bıraktım...

teşekkürler

Fortnite çok fazla internet harcıyor bu durum genelde oyunun bölge ayarlarından veya arka planda indirdiği verilerden kaynaklanabiliyor. İlk olarak oyunun ayarlar menüsünden en yakın sunucu bölgesini seçtiğinden emin ol. Bununla birlikte, oyunun kendi içindeki indirme yöneticisini veya otomatik güncelleme seçeneklerini de kontrol etmek, gereksiz veri akışını engelleyebilir. Eğer hala sorun devam ediyorsa, bilgisayarının ağ ayarlarında DNS önbelleğini temizlemek ya da ağ bağdaştırıcısını sıfırlamak da bazen işe yarayabilir.

Kişi Yorumladı
Geri