Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Forza Horizon 4 açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Forza Horizon 4 açılmıyor Sistemimde ilk defa çalıştırmayı deniyorum oyunu. Oyunu açınca fotoğraftaki ekranda kalıyor, bir süre sonra sistem yavaşlıyor ve en son donup kalıyor. CTRL + ALT + DEL çalışmıyor, Steam açılmıyor, Görev Yöneticisi açılmıyor. Mecbur kasada güç düğmesine basılı tutarak kapatıyorum bilgisayarı. Steam üzerinden dosya bütünlüğünü doğruladım ama sorun düzelmedi. Oyun Steam üzerinden yüklendi ve 1 TB M.2 SSD içerisinde kurulu. Başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yok.

Forza Horizon 4 açılmıyor Kardeşim, bu türden sistemin tamamen donmasına ve tepki vermemesine yol açan sorunlar genelde en güncel olmayan veya temiz kurulum yapılmamış ekran kartı sürücülerinden kaynaklanıyor. Öncelikle ekran kartı sürücünü DDU (Display Driver Uninstaller) gibi bir araçla tamamen kaldırıp, ardından bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra en güncel sürücüyü temiz kurulum seçeneğiyle yüklemeni tavsiye ederim; bununla birlikte, Microsoft'un sitesinden en güncel Visual C++ Redistributable paketlerini indirip kurmak da bu türden oyun açılmama veya çökme problemlerinde sıkça işe yarayan bir adımdır.

Kişi Yorumladı
Geri