Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Forza Horizon 4 "ağ sorunu" hatası verip sunuculara girmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Forza Horizon 4 "ağ sorunu" hatası verip sunuculara girmiyor Forza Horizon 4'te böyle bir hata alıyorum. 4-5 ay önce oynamıştım en son bu hata var diye silmiştim, şu an geri yükledim ve aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1773916650040-png.2680116/

Forza Horizon 4 "ağ sorunu" hatası verip sunuculara girmiyor problemi çoğu sistemde birkaç ayarla düzelir; aşağıdaki adımlar pratik bir kontrol listesidir.
Oyunun sunucularına bağlanamama sorunu genellikle kimlik doğrulama veya oyun dosyalarındaki bozulmalardan kaynaklanır. Bu tür ağ sorunları, basit hesap yönetimi veya dosya bütünlüğü kontrolleri ile çözülebilir.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Xbox ve Microsoft hesaplarında oturum sorunları.
  • Oyun dosyalarının bozuk veya eksik olması.
  • Güvenlik yazılımlarının (antivirüs, güvenlik duvarı) oyunu engellemesi.
  • Ağ bağlantısı, DNS veya VPN çakışmaları.
Forza Horizon 4 "ağ sorunu" hatası verip sunuculara girmiyor çözüm adımları
  1. Tüm açık olan Xbox ve Microsoft Store uygulamalarından tamamen çıkış yapın.
  2. Ardından tekrar Xbox ve Microsoft hesaplarınıza giriş yaparak oturumları yenileyin.
  3. Oyunun kurulu olduğu platform (Steam veya Microsoft Store) üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
  4. Bilgisayarınızdaki antivirüs ve güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin, gerekirse Forza Horizon 4'ü bu yazılımların "güvenli" listesine ekleyin.
  5. Ağ bağlantı sorunlarını gidermek için DNS önbelleğini temizleyin (ipconfig /flushdns) ve ağ ayarlarınızı sıfırlayın.

Kişi Yorumladı
Geri