Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Forza Horizon 6 "0x80600008" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Forza Horizon 6 "0x80600008" hatası Merhaba arkadaşlar. Ekte de görüldüğü gibi bu hatayı alıyorum ve oyundan atıyor, oyunu erken erişimden beri oynuyordum sorunsuz şekilde 2K ekstrem ayarlarda, 1 haftadır oyuna girmiyordum 2 gün önce girip biraz araba süreyim dedim bu hatayı verip solo moduna atıyordu ardından 1 dakika geçmeden oyundan atıyordu. Bugün itibari ile hiç uyarı vermeden atmaya başladı. Ve bir de bu şekilde olduktan sonra Steam'den oyun dosya bütünlüğünü doğrulama yapıyorum bu şekilde 64MB bir dosya yüklüyor. Şu...

teşekkürler

Forza Horizon 6 "0x80600008" hatası. Bu türden çökme hatalarında en sık karşılaşılan durum oyunun ayar dosyalarının bozulmasıdır, bu yüzden ilk olarak Belgelerim klasöründeki Forza Horizon ile ilgili tüm yapılandırma dosyalarını silmeyi veya yeniden adlandırmayı dene. Eğer bu sorunu çözmezse, özellikle sonradan yüklediğin araç tasarımlarının veya modların önbelleğini temizlemek de çoğunlukla işe yarayan bir adımdır. Oyunu tekrar başlatmadan önce Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak da küçük çaplı bozulmaları giderebilir.

Kişi Yorumladı
Geri