Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GoodbyeDPI çalışmıyor Bu sabah kuzenlerdeyken GoodbyeDPI ile Discord'a Roblox'a vs giriş yapabilmiştim akşam eve geldiğimde çalışmadı. Nasıl düzeltebilirim, sebebi nedir?
GoodbyeDPI çalışmıyor sorununu çözmek için önce en olası nedenleri eleyip adım adım ilerlemek gerekir.
Bu durum, farklı ağ ortamları veya sistem yeniden başlatmalarının ardından servislerin düzgün çalışmamasından kaynaklanabilir. Yapılacak birkaç basit kontrol ve ayarlama ile sorunu gidermek mümkündür. Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
Uygulamanın arka planda servis olarak çalışmaması.
Ağ ayarlarında, özellikle DNS sunucusu atamasında yaşanan çakışmalar.
Yanlış veya eksik kurulum prosedürleri.
Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımlarının engellemesi.
Farklı ağlara geçiş yapıldığında oluşan yapılandırma tutarsızlıkları.
GoodbyeDPI çalışmıyor çözüm adımları
Bilgisayarınızda `services.msc` komutunu çalıştırarak çalışan servisler listesini açın. "GoodbyeDPI" servisi mevcutsa ve çalışmıyorsa, üzerine sağ tıklayıp "Başlat" seçeneğini deneyin.
GoodbyeDPI'yi kaldırıp belirtilen `service install` komutu ile yeniden kurun. Kurulum sırasında yönetici haklarına sahip olduğunuzdan emin olun.
Ethernet veya Wi-Fi ayarlarınıza girin. DNS sunucusu atamasını otomatik yerine manuel olarak `8.8.8.8` ve `8.8.4.4` (Google DNS) olarak ayarlayıp deneyin.
Bilgisayarınızı yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tutarak Güvenli Mod'a girin. Güvenli Mod'da GoodbyeDPI'yi kapatıp tekrar açarak veya kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
Eğer farklı sürümler denediyseniz, en güncel ve güvenilir kaynaktan indirilen orijinal veya bilinen çalışan bir fork sürümünü kullandığınızdan emin olun.
Ağ bağlantınızı etkileyebilecek antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakıp durumu test edin.