Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA 5 legacy açılış sırasında mavi hata penceresi açıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA 5 legacy açılış sırasında mavi hata penceresi açıyor Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle GTA 5 legacy yükledim ancak oyun açılmıyor. Henüz bir Rockstar hesabım yok ve oluşturamıyorum da. Aşağıdaki gibi işlem gerçekleştirilemiyor. Rockstar Launcher açıkken GTA 5'i çalıştırınca kayıt olma ekranında mavi bir hata penceresi çıkıyor.

Yönetici olarak çalıştırdım, Windows güvenlik duvarı'nı kapattım ama olmadı. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

GTA 5 legacy açılış sırasında mavi hata penceresi açıyor
Bu tür ani mavi hata pencereleri genellikle Rockstar Launcher'ın veya oyunun kullanıcı profili dosyalarına erişirken yaşadığı izin sorunlarından ya da bozuk olabilecek kayıt verilerinden kaynaklanır. Öncelikle, Belgelerim klasörünüzdeki Rockstar Games ve GTA V klasörleri için yönetici haklarını tam olarak verdiğinizden emin olun, bu tür hatalar çoğu zaman erişim eksikliğinden patlak verir. Eğer bu kontrol sorunu çözmezse, Belgelerimdeki "GTA V" adlı klasörü (eğer varsa) geçici olarak masaüstüne taşıyıp oyunu yeniden çalıştırmayı deneyin, bu yeni bir profil oluşturarak sorunu giderebilir. Arka planda çalışan antivirüs veya güvenlik yazılımınızın da launcher veya oyun dosyalarını yanlışlıkla engellemediğini kontrol etmek de faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri