Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA 5'te yağmur yağınca grafikler kırmızı oluyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA 5'te yağmur yağınca grafikler kırmızı oluyor GTA 5 Online'da yağmur yağınca grafikler vintage tarzı kırmızı boğuk bir havaya dönüşüyor. Driverlarımı kontrol ettim, ekran kartı driver'ında baştan sildiğim yüklediğim DDU ile ama yine de aynı hatayı aldım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sistem özellikleri: RX 6600 XT Nitro, 32 GB 6000 MHz RAM, Ryzen 5 7500F, AM5. Sunu da eklemek istiyorum, oyunu aktif olarak nereden baksam bir aydır oynuyorum. Bugün böyle bir sorun çıkardı, neden oldu anlamadım.

GTA 5'te yağmur yağınca grafiklerin kırmızı olması sorunu, genellikle oyun içi grafik ayarlarının güncellemelerle çakışmasından veya bozulmasından kaynaklanıyor. Bu tür görsel hatalarda ilk bakılacak yer genellikle oyunun kendi grafik menüsüdür; oradan post-processing, HDR ve gelişmiş gölgelendirme ayarlarını varsayılana döndürmek sorunu büyük ihtimalle çözecektir. Eğer bu adım işe yaramazsa, AMD'nin sürücü kontrol panelinden oyun için özel ayarları sıfırlamak da bazen etkili oluyor. Bu sorunun beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasının ardından bazen oyun dosyalarının bütünlüğünü tekrar kontrol etmek de işe yarayabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri