Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

"GTA Online session is having trouble refreshing important catalogue data" hatası

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
"GTA Online session is having trouble refreshing important catalogue data" hatası Arkadaşlar, 2 gündür Online girdikten sonra bir şey satın alırken falan hata veriyordu, şu an Online'a giriş yapamıyorum, hata veriyor. Defalarca deneyip giriş yapmayı başardıktan 20 dakika sonra da oyun donuyor ve kapanıyor. (Kapanma ve Online girememe sorunu bugün başladı.) Bu yaşadığım sorunlar bana mı özel, yoksa serverlarda genel bir sorun mu var? Aldığım hataları ekledim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/img20220829221526-jpg.1500449/

"GTA Online session is having trouble refreshing important catalogue data" hatası yaşayanlar için bu sorunlar çoğunlukla ağ bağlantısı yollarının tıkanmasından veya Rockstar Social Club önbelleğinin bozulmasından ileri gelir. İlk adım olarak Rockstar Games Launcher'ı kapatıp Belgelerim\Rockstar Games\ klasöründeki "Social Club" klasörünü sildikten sonra oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, güvenlik duvarınızın veya antivirüsünüzün oyuna ve Social Club'a erişimi engellemediğinden emin olmanız faydalı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Geri