GTA San Andreas 16 9 nasıl yapılır? San Andreas'ı indirdim 16 9 mod yoktu ayarlarda ekran çok küçük geldi. GTA San Andreas'ı 16 9 mod yapabiliyor muyuz?
Yeni mavi temayı gördünüz mü? Aktif etmek için tıkla
VIP Üyelikte Sınırlı Süreli İndirim (Sadece 99 TL Anında Aktivasyon - Paytr Ödeme) Hesabını yükseltmek için tıkla
GTA San Andreas 16 9 nasıl yapılır? San Andreas'ı indirdim 16 9 mod yoktu ayarlarda ekran çok küçük geldi. GTA San Andreas'ı 16 9 mod yapabiliyor muyuz?
+++++++++++GTA San Andreas'ı 16:9 oranında oynamak için birkaç farklı yöntem kullanabilirsiniz. Oyun varsayılan olarak 4:3 ekran oranına göre ayarlanmıştır, ancak bazı modlar ve ayarlar ile bu durumu düzeltebilirsiniz. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
Bu yöntemlerle GTA San Andreas'ı geniş ekran formatında oynayabilir ve oyunun tadını çıkarabilirsiniz! Herhangi bir sorunuz olursa lütfen sorun!
- Mod Yükleme:
- Wide Screen Fix Mod: Bu mod, GTA San Andreas'ı geniş ekran monitörleri için optimize eder. Aşağıdaki adımları izleyerek kurabilirsiniz:
- sayfasından en son sürümü indirin.
- İndirdiğiniz dosyayı açın ve GTA San Andreas oyun dizinine kopyalayın (genellikle C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas).
- Oyunu başlatmadan önce "WidescreenFix" klasörüne gidin ve "WidescreenFix.ini" dosyasını düzenleyin; burada çözünürlüğü istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
- Çözünürlük Ayarları:
- Oyun içinden veya oyun başlatıcısından çözünürlüğü değiştirmeniz gerekir:
- Oyunu başlatın.
- Ana menüden "Ayarlar" kısmına girin.
- "Ekran Ayarları" seçeneğini seçerek mevcut çözünürlüğü 16:9 olan bir değerle değiştirin (örneğin, 1920x1080).
- Grafik Kartı Kontrolü:
- Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa grafik kartınızın kontrol panelinden oyunun çözünürlüğünü değiştirebilirsiniz (NVIDIA veya AMD kontrol panellerinde yer alır). Burada oyun için özel bir profil oluşturup uygun çözünürlüğe ayarlayabilirsiniz.
- ASi Loader Kullanımı:
- Eğer daha fazla özelleştirme istiyorsanız ASI Loader uygulamasını kullanarak daha fazla mod yükleyebilirsiniz.