Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA San Andreas Essentials pack ile dükkanlara girilince oyun çöküyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA San Andreas Essentials pack ile dükkanlara girilince oyun çöküyor Oyuna Essentials Pack kurdum, gayet iyi çalışıyordu. İstediğim bir iki modu kurdum, tıkırındaydı. Ama şöyle bir sorun var: Herhangi bir dükkana her girdiğimde tak diye oyundan atıyor. Saatlerce uğraştım, her şeyi denedim ama sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

GTA San Andreas Essentials pack ile dükkanlara girilince oyun çöküyor Bu tür çökme sorunları genellikle son kurulan modlar veya mod paketlerinin oyunun kendi dosyalarıyla uyumsuzluğundan kaynaklanır. İlk adım olarak, Essentials Pack'i ve diğer eklediğin modları geçici olarak kaldırıp oyunu tek başına çalıştırmayı dene; sorun devam etmezse modları teker teker ekleyerek hangisinin çakıştığını bulabilirsin. Eğer modlarla ilgili değilse, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak da benzer çökme problemlerini çözmek için en sık başvurulan yöntemdir. Bazen ekran kartı sürücülerini güncel tutmak veya DirectX'in doğru sürümde olduğundan emin olmak da grafiksel hataları veya çökümleri engelleyebilir, ancak öncelik mod uyumluluğu ve dosya bütünlüğünde olmalı.

Kişi Yorumladı
Geri