Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

GTA V yüksek FPS olmasına rağmen donuyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
GTA V yüksek FPS olmasına rağmen donuyor Selamlar. Oyunu Social Club'tan aldım. Sitemimde herhangi bir darboğaz yok ayrıca iyi bir sistemim var ve yüksek FPS alıyorum ama oyunda çok fazla ani drop giriyor. Donuyor böyle 1 saniyeliğine falan. V-Sync açık kapalı fark etmiyor ne yapsam düzelmedi, şimdi Enhanced versiyonunu yükleyeceğim. 1: Sorunun sebebi ne? 2: Enhanced sürümünde devam eder mi?

GTA V yüksek FPS olmasına rağmen donuyor Genellikle bu tür ani takılmalar ekran kartı sürücülerinden veya bozulmuş shader önbelleğinden kaynaklanır. İlk adım olarak, mevcut sürücüleri DDU ile tamamen kaldırıp en güncel temiz kurulumu yapmak ve oyunun kendi shader önbelleğini temizlemek faydalı olacaktır. Ayrıca, arka planda çalışan gereksiz overlay'lerin (örneğin GeForce Experience, Discord vb.) bu tür performans sorunlarına yol açtığı görülmüştür; bunları devre dışı bırakmak da denenebilir. Enhanced sürümünde de bu sorunlar yaşanıyorsa, muhtemelen temel bir sistem veya sürücü uyumluluğu sorunu devam ediyor demektir.

Kişi Yorumladı
Geri