Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Half-Life 1'e türkçe dublaj kurma sonrası siyah ekran veriyor ve sunucuya girmiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Half-Life 1'e türkçe dublaj kurma sonrası siyah ekran veriyor ve sunucuya girmiyor Ben zamanında Half-Life 1'e Türkçe dublaj kurmak istedim ve başardım. Akabinde sunuculara giremez oldum. Çok sevdiğim bir sunucu var ve ona girmek için oyunun crackli olması lazım. Ben ne kadar indir sil yapsam da düzelmedi. PC'de Hl'ye dair bir şey bile bırakmadım ama olmuyor. Oyuna girince oyunun başı 1 saniyelik görünüyor sonra siyah ekran veriyor, oyun yanıt vermiyor atıyor. Ne yapacağım?

Half-Life 1'e türkçe dublaj kurma sonrası siyah ekran veriyor ve sunucuya girmiyor Bu tarz bir sorun, genellikle kurulan dil paketinin veya modun kendisinde bir hata olmasından kaynaklanıyor; en iyi ihtimalle dublaj dosyasını farklı bir kaynaktan indirip temiz bir kurulum yapmakla başlayabilirsin. Eğer bu adım işe yaramazsa, oyunun sunuculara bağlanmasını engelleyebilecek güvenlik duvarı (firewall) ayarlarını kontrol etmek veya modemini yeniden başlatmak sorunu çözebilir. Ayrıca, DNS önbelleğini temizlemek de bazen beklenmedik bağlantı problemlerini gidermede etkili olabiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri