Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Hatalı güncelleştirmeden sonra Valoran'ta sistem kilitleniyor ve donuyof

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Hatalı güncelleştirmeden sonra Valoran'ta sistem kilitleniyor ve donuyof Merhaba arkadaşlar windows 10 kullanıyorum deneme sürümü biteli de 1 ay oluyor.

Bunca zamandır hiçbir problem yaşamadım hatta sistemimi 9800x3d 9070xt'ye güncelledim hiçbir ayar yapmadan windows ve amd uygulamaları güncelleştirmeleri yaptı sorunsuz 1-2 ay geçirdim.

Dün dizi izlerken altta windows çalıştır uygulamasının çalıştığını fark ettim herhalde kendi kafasına göre güncelleştirme yapıyor dedim fakat sonra bir uyarı verdi. Keşke not etseydim uyarıyı fakat etmedim, windows çalıştır...

teşekkürler

Hatalı güncelleştirmeden sonra Valoran'ta sistem kilitleniyor ve donuyof sorununuz, özellikle son sistem ve sürücü güncellemeleri sonrasında rastlanabilen yaygın bir durum. Bu tür donmaların en sık karşılaşılan nedeni ekran kartı sürücülerindeki uyumluluk sorunlarıdır; bu yüzden eski sürücüleri DDU (Display Driver Uninstaller) gibi bir araçla tamamen temizleyip ardından en güncel stabil ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmak genellikle sorunu çözer. Eğer bu adım işe yaramazsa, oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak veya arka planda çalışan diğer güncelleyici yazılımları kontrol etmek faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri