Neler yeni

Huawei'den Avrupa'nın dijitalleşmesini hızlandırma teklifi geldi!

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,418
Çözümler
209
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
EI8ZRV3WsAIJvSJ


Huawei'den Avrupa'nın dijitalleşmesini hızlandırma teklifi geldi!

'Dördüncü Sanayi Devrimi', fiziksel ve dijital dünyalar arasındaki çizgileri bulanıklaştıran teknolojilerin bir kombinasyonunu kullanıyor. Yakında milyarlarca bağlantılı nesne, verimliliği artırmak ve yaşam kalitemizi arttırmak için kullanılabilecek veriler üretecek.
Bu nedenle, dünya çapındaki telekom oyuncuları, işletmeleri ve hükümetleri, 5G'nin önünü açma planlarını sürdürüyor. Süper hızlı bağlantısı, Yapay Zekanın ve nesnelerin İnternetinin kilidini açma gücüne sahiptir.

Avrupa için, inovasyon öncülüğünde kalmak çok önemlidir ve işbirliğini destekleyerek bunu yapmak niyetindedir.
Kasım ayının başında, teknoloji, sanayi, enerji ve sağlık gibi çeşitli sektörlerden Avrupalı liderler, kıtanın dijitalleşmesini hızlandırmanın yollarını bulmak için Huawei'nin Avrupa Yenilik Günü ve Eco-Connect etkinliklerinde toplandı.

5G teknolojisinde Huawei lider

Abraham Liu, Huawei için AB Baş Temsilcisidir. Çin teknoloji devi, 5G teknolojisinde dünya liderlerinden biri ve 20 yıldan beri Avrupa'da çalışıyor.
“Dördüncü Sanayi Devrimi'nde liderliği korumak için gelecek nesillere Avrupa bilgi yolu oluşturma konusunda operatörlere çözümlerimizi sunmaya yardım ediyoruz” dedi. “2018 yılı için Huawei’nin Avrupa GSYİH’ya katkısı 12,8 milyar avronun üzerinde. Avrupa’da 169 bin kişiye destek sağladık ” dedi.

Ancak Avrupa Birliği ve Almanya gibi bazı üye devletler, AB dışındaki devlet destekli firmalarla 5G'de çalışmanın güvenlik sorunlarını gündeme getirmesinden endişe duyuyor. Bunun Avrupa'yı siber saldırılara karşı daha savunmasız hale getirebileceğini ve yabancı tedarikçilere çok güvenebileceğini düşünüyorlar. Avrupa son zamanlarda 5G ağını daha güvenli hale getirmek için önerilerde bulundu.
Tempton Endüstriyel Çözümler Genel Müdürü Marcus Grubusch için - telekom hizmetleri sunan bir Alman şirketi - Huawei'nin önemli bir oyuncu olduğu bir sektör olan yeniliğe ayak uydurmak önemlidir.
“Huawei şu anda lider teknolojiye sahip. Belki diğerleri 18-24 ay geride kalıyor "diyor." Şahsen, [Avrupa Birliği] önerisinin politik olarak yönlendirilip yönlendirilmediğini merak ediyorum. Çünkü Huawei zaten 3G ve 4G için ekipman sağlıyordu. "
Bir milletvekili olan Josianne Cutajar, inovasyonu güvenlikle birleştirmenin mümkün olduğuna inanıyor.
“Avrupa düzenleme yapıldığında, bir kısıtlama olarak görülmemeli, daha iyi standartlar için bir fırsat olarak görülmeli” diyor. ”Ancak bu, yabancı ortaklarla işbirliği yapamayacağımız anlamına gelmez, çünkü bunun anlamı, tecrit edilmek ”.
Huawei, uzmanlığının Avrupa'nın Yapay Zeka gibi yeni fırsatları yakalamasına yardımcı olmak için anahtar olduğuna inanıyor. Huawei'deki Akıllı Bilgi İşlem Başkan Yardımcısı Jiang Tao, şirketin konsepte çok yatırım yaptığını söyledi.
“Bir AI ekosistem programı oluşturmak için 100 milyon euro yatırım yapacağız ” diye açıklıyor. ”Bu, Huawei'nin Atlas 900 ürünüdür ve dünyadaki en güçlü AI kümesidir. 200.000 kadar yıldızıyla gökyüzünü araştırıyorsanız, bugünlerde bilim adamlarının bir arama yapması yaklaşık 74 saat sürüyor. Ama Atlas 900'ümüzü kullanın ve sadece 10 saniyeye ihtiyacı var. "

Sadece robotlar, bilgi işlem fabrikaları ve akıllı fabrikalar hakkında değil, aynı zamanda insanların günlük yaşamlarındaki gerçek uygulamalarla da ilgilidir.
Huawei, işitme güçlüğü çeken çocuklara yardım eden mobil bir uygulama olan Storysign'i geliştirdi.
“Bu, üç yaşındaki bir kızım olduğu için kendi kalbime yakın bir hikaye ve iletişim ve aile bağımızı geliştirmemize yardımcı olmak için gece okumaktan hoşlanıyorum” diyor Huawei'nin Alex Lee'si “32 milyon var. Bu gezegendeki sağır çocuklar, benim için verebileceğim fırsatın aynı olmadığını gösteriyor. Bu yüzden Huawei, StorySign'ı üretmek için Aardman Animation studio'ları ile yakın çalıştı. Bu ücretsiz indirilebilen bir uygulamadır, bu yüzden uygulamayı açıyorum, kitaba doğrultuyorum ve bu metni bizim için işaret diline çeviriyor. ”

Dijital içerme insanları güçlendirir

Dijital katılım, Huawei'nin stratejisinin merkezindedir. Tech4All projesi, insanları teknolojiyle güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Huawei , ortaya çıkabilecek her türlü güvenlik sorununu ele almaya kararlı olduğunu söyledi .
Huawei'deki Global İletişim Başkan Yardımcısı Karl Song, Huawei'nin Avrupa ile işbirliği yapmasının çok önemli olduğuna inanıyor.
“Önümüzdeki beş yılda 500 milyon kişiyi daha bağlamak istiyoruz” diyor. Siber güvenliğin bir teknoloji sorunu olduğunu düşünüyoruz. Bu konuyu makul bir gerçeğe dayalı bir şekilde çözebiliriz. ”
Avrupa, 5G'yi 2025 yılına kadar 225 milyar Euro'ya ulaşması beklenen dünya pazarında rekabet edebilecek büyük bir varlık olarak görüyor.
 

Üst