Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

İ5-6500 ve GTX 1050 Ti sistemde Ranch Simulator açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
İ5-6500 ve GTX 1050 Ti sistemde Ranch Simulator açılmıyor Merhaba, Ranch Simulator oyununu aldım. Oyunu yükledim bilgisayarıma. Oyunu başlat dedim. Oyun çalışıyor diyor Epic Games ekranında. Sonrasında oyun duruyor birden ekrana hiçbir şey çıkmıyor. Oyun başlamıyor. Bütün yöntemleri denedim. Başlatıcıyı sildim, baştan kurdum oyunu. Sildim baştan yükledim. C diskimden silip D diske kurdum. Olmadı. Microsoft Visual bütün sürümleri kurdum, onardım, işe yaramadı. Otunu EXE'sinden başlatım olmadı.

Yönetici olarak çalıştırdım olmadı. Epic Games oyunu...

teşekkürler

İ5-6500 ve GTX 1050 Ti sistemde Ranch Simulator açılmıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun başlamaması sık karşılaşılan bir durumdur. Genellikle sistem uyumluluğu, sürücü güncellemeleri veya oyun dosyalarındaki bozulmalar bu tür sorunlara yol açabilir. Bu adımlarla sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Ekran kartı sürücülerinin güncel olmaması.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulmuş olması.
  • Arka planda çalışan ve oyunla çakışan uygulamalar.
  • Gereken sistem kütüphanelerinin (DirectX, Visual C++ Redistributable) eksik veya bozuk olması.
İ5-6500 ve GTX 1050 Ti sistemde Ranch Simulator açılmıyor çözüm adımları
  1. Ekran kartı sürücülerinizi en son sürüme güncelleyin.
  2. Epic Games başlatıcısını kullanarak oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
  3. Windows güncellemelerini kontrol edin ve eksikleri tamamlayın.
  4. Antivirüs programınızı ve güvenlik duvarını geçici olarak devre dışı bırakıp oyunu başlatmayı deneyin.
  5. Anakart yonga seti (chipset) sürücülerinizi güncelleyin.
  6. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp `sfc /scannow` komutunu çalıştırarak sistem dosyalarını kontrol edin.

Kişi Yorumladı
Geri