C cikho12 ELF Üye Katılım 5 Şub 2020 Mesajlar 46 Puanları 11 Konum sariyer Kredi 7 27 Ara 2025 #1 Bu source kullanıyorum login server ve gameserver sorunsuz çalışıyor fakat id pw yazıyorum öyle kalıyor server seçme yeri gelmiyor yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim emeğinize zamanınıza sağlık.
Bu source kullanıyorum login server ve gameserver sorunsuz çalışıyor fakat id pw yazıyorum öyle kalıyor server seçme yeri gelmiyor yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim emeğinize zamanınıza sağlık.
delitay Yönetici Katılım 10 Ağu 2023 Mesajlar 498 Çözümler 8 Puanları 176 Konum kayseri Kredi 38 29 Ara 2025 #2 cikho12' Alıntı: Bu source kullanıyorum login server ve gameserver sorunsuz çalışıyor fakat id pw yazıyorum öyle kalıyor server seçme yeri gelmiyor yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim emeğinize zamanınıza sağlık. Genişletmek için tıkla ... Hocam uif kaynaklı büyük ihtimalle yada exe dll kaynaklı acs uif şifrelerini kontrol ettinizmi Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
cikho12' Alıntı: Bu source kullanıyorum login server ve gameserver sorunsuz çalışıyor fakat id pw yazıyorum öyle kalıyor server seçme yeri gelmiyor yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim emeğinize zamanınıza sağlık. Genişletmek için tıkla ... Hocam uif kaynaklı büyük ihtimalle yada exe dll kaynaklı acs uif şifrelerini kontrol ettinizmi