Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Kingdom Come: Deliverance 2 hata veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Kingdom Come: Deliverance 2 hata veriyor Oyunu 20-30 saat sürekli crash vermesiyle oynadım, bazen oyuna girerken en başta daha uygulamaya tıkladığımda yüklenirken hata veriyordu bazen de ana menüde oyuna başlarken hata veriyordu bazen de oyunu oynadıktan 1 saat sonra hata veriyordu, son zamanlarda bu sorun düzelmişken oyunda bir süre ilerledikten sonra oyun artık hiç açılmıyor, oyuna tıklıyorum siyah ekran geliyor ve anında çöküyor. Aşağıya crashta verdiği uyarıyı bırakıyorum.

BugSplat.dll: 2026-04-18 20:26:23 entered unhandled...

teşekkürler

Kingdom Come: Deliverance 2 hata veriyor
Oyunda yaşadığın çökme sorunlarının en sık nedeni bozuk oyun dosyaları veya güncel olmayan ekran kartı sürücüleri oluyor. Oyunu başlatmadan önce Steam veya kullandığın platform üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula, ardından ekran kartı sürücülerini temiz kurulum yaparak en güncel sürüme güncelle. Eğer sorunlar devam ederse, Discord veya GeForce Experience gibi uygulama katmanlarını (overlay) kapatmak ya da oyundaki modları kaldırmak genellikle işe yarar. Bu tarz bir hata alıyorsan, Visual C++ Redistributable paketlerinin en son sürümlerini yüklemek de çözüm olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri