FrozenYogurt
Aktif Üye
Yeni mavi temayı gördünüz mü? Aktif etmek için tıkla
VIP Üyelikte Sınırlı Süreli İndirim (Sadece 99 TL Anında Aktivasyon - Paytr Ödeme) Hesabını yükseltmek için tıkla
尤晓奥锡克斯![]()
您好,在进入主题之前,让我先谈谈这个:想要下载该客户端的数据库和服务器文件的人可以从主题底部的链接转到我们的其他主题。
客户端功能;
客户端版本为 2390x。我已经为您解决了一些宫缩问题。
NPC 是无缝的。
Ardream、Base、Cz 在客户端中活跃且流畅。
它适用于整个客户端。技能图形没有问题,而且很流畅。
![]()
想要下载此客户端的数据库和服务器文件的人可以转到下面的链接
链接:点击前往
隐藏文本:无法在摘录中显示。***
tşklr![]()
Merhabalar konuya girmeden önce şundan bahsedeyim bu clientin databasesini ve server filesini indirmek isteyenler diğer konumuza konunun altındaki linkten gidebilirler.
Client Özellikleri;
Client versiyon 2390x dir. Sizler için bazı kasma sorunlarını grafikleri hallettim.
Npcler sorunsuzdur.
Ardream,Base,Cz aktiftir ve clientte sorunsuzdur.
Bütün clientte çalışıyor. Skill grafiklerinde hiçbir sorun yoktur ve akıcıdır.
![]()
Bu Clientin Databasesini ve Server Filesini İndirmek İsteyenler Alttaki Linkten Gidebilir
Link: Tıkla Git
*** Gizli metin: alıntıda gösterilemez. ***
jkljkljkşjkljkl![]()
Merhabalar konuya girmeden önce şundan bahsedeyim bu clientin databasesini ve server filesini indirmek isteyenler diğer konumuza konunun altındaki linkten gidebilirler.
Client Özellikleri;
Client versiyon 2390x dir. Sizler için bazı kasma sorunlarını grafikleri hallettim.
Npcler sorunsuzdur.
![]()
Bu Clientin Databasesini ve Server Filesini İndirmek İsteyenler Alttaki Linkten Gidebilir
teşekkürkler![]()
Client Özellikleri;
Npcler sorunsuzdur.
![]()