heybigsedat
ELF Üye
biraz uzun yazdım kusura bakmayın 2dk nızı bağışlarmısınız
Merhabalar arkadaşlar.. hepinizin geçmiş bayramını kutlarım direk konuya gireceğim ben knight online pvp server kurup kardeşimle beraber iki ayrı bilgisayar üzerinden giriş yapmak istiyorum. daha önce ben orjinal usko db nin üzerine 22xx database bulup kurdum local olarak ama başka bilgisayardan giriş yapamadık login 10061 hatası aldık sadece local olarak giriş yapabildik..
Aramızda biliyorum işinin ehli olanlarımız var adam gözü kapalı kurabiliyor yapabiliyor bende 50 60dk lık bir uğraş sonucu kurabiliyorum ama dediğim gibi local olarak giriş yapabildim sadee başka bilgisayardan giriş yapamadım tabi bu süreçte birisini buldum anlattım aynı böyle, kurabileceğini söyledi belli bir miktar ödeme sağladım kendisine cepbank yoluyla kendisi o gün bugün hayla ulaşamıyorum ama bazı XX forumlarda kendi konularını görüyorum, insanları tuzağa düşürmeye çalışıyor yine..
bakınız bu kanıtım: https://www.elfdaily.com/konu/halil-turkmenoglu-newcastle-dolandiricidir-inanmayin.4221/
Yani neden bunu attım bilin ben para göndermemde hiç bir sıkıntı olmayacaktır. eğer işinin ehli arkadaşlarımız var ise bu konu üzerinden haberleşelim ve teamviewer adlı uygulama üzerinden kurulumu sağlayabiliriz kendisine yaklaşık 80-100TL para verebilirim ilgili arkadaşlara duyrulur.
Not: ücret kurulumdan sonra hesaba havale veya isteğe göre cepbank yapılabilr.
biraz uzun yazdım kusura bakmayın 2dk nızı bağışlarmısınızMerhabalar arkadaşlar..
hepinizin geçmiş bayramını kutlarım direk konuya gireceğim ben knight online pvp server kurup kardeşimle beraber iki ayrı bilgisayar üzerinden giriş yapmak istiyorum. daha önce ben orjinal usko db nin üzerine 22xx database bulup kurdum local olarak ama başka bilgisayardan giriş yapamadık login 10061 hatası aldık sadece local olarak giriş yapabildik..
Aramızda biliyorum işinin ehli olanlarımız var adam gözü kapalı kurabiliyor yapabiliyor bende 50 60dk lık bir uğraş sonucu kurabiliyorum ama dediğim gibi local olarak giriş yapabildim sadee başka bilgisayardan giriş yapamadım tabi bu süreçte birisini buldum anlattım aynı böyle, kurabileceğini söyledi belli bir miktar ödeme sağladım kendisine cepbank yoluyla kendisi o gün bugün hayla ulaşamıyorum ama bazı XX forumlarda kendi konularını görüyorum, insanları tuzağa düşürmeye çalışıyor yine..
bakınız bu kanıtım:[RESİMLİ] https://www.elfdaily.com/konu/halil-turkmenoglu-newcastle-dolandiricidir-inanmayin.4221/
Yani neden bunu attım bilin ben para göndermemde hiç bir sıkıntı olmayacaktır. eğer işinin ehli arkadaşlarımız var ise bu konu üzerinden haberleşelim ve teamviewer adlı uygulama üzerinden kurulumu sağlayabiliriz kendisine yaklaşık 80-100TL para verebilirim ilgili arkadaşlara duyrulur.
Not: ücret kurulumdan sonra hesaba havale veya isteğe göre cepbank yapılabilr.