Neler yeni

KO Panel tasarımım için fikirlerinizi bekliyorum

Versiyon
2400

impunisher

ELF Üye
Kredi
3
Merhaba arkadaşlar web'de dolaşan sorunlu eksik bir paneli sıfırdan hem css hem ek özellikler bakımından neredeyse tamamen yeniledim ve geliştirmeye devam ediyorum. Eksikleri var fakat kullanıcı yorumlarınızı çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.

Eline sağlık özellikle sağ panelde bulunan son upgrade bilgileri ve detaylı sunucu istatistikleri iyi olmuş.

2 Yorum
I
impunisher yorumladı
Şuan plugin olarak aktif ettim +7 ve üzeri itemlerde özel efekt sistemi yapacağım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Lilith
Lilith yorumladı
Hayal ettiğimde şık bir görüntü oluşturacağından eminim panel üzerinde bulunan efekt sistemlerinin başarılar dilerim.

Merhaba arkadaşlar web'de dolaşan sorunlu eksik bir paneli sıfırdan hem css hem ek özellikler bakımından neredeyse tamamen yeniledim ve geliştirmeye devam ediyorum. Eksikleri var fakat kullanıcı yorumlarınızı çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
güzel görünüyor hayırlı olsun

Kişi Yorumladı
Geri