Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Launcher açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Launcher açılmıyor Merhaba, GTA'ya girmek istediğimde "connecting"den sonra böyle siyahta kalıyor sign-ın kısmında. Sorun şu normal Rockstar Games Launcher'da da aynı şey var. Launcher'a da giremiyorum. Telefondan hesabıma girebiliyorum ama şifremi değiştiremiyorum. Bilgisayardan Rockstar hesabıma giremiyorum internetten, sürekli "sorry, we are unable to handle your request at this time." uyarısını veriyor. Ayrıca yeni oluyor bu 1 hafta falan oldu. GTA'ya hem Rockstar'ı açıp hem de Steam'den başlatınca offline...

teşekkürler

Launcher açılmıyor Kardeşim, bu tür bağlantı sorunları genelde Rockstar'ın kendi servislerinde geçici bir problem olduğunda veya güvenlik yazılımlarının bağlantıyı engellemesinden kaynaklanır. İlk olarak oyunu başlattığın platformdan (Steam veya Rockstar Launcher) oyun dosyalarını doğrulamayı dene, bu tür hatalarda bazen bozuk dosyalar sorun yaratabiliyor. Eğer o işe yaramazsa, geçici olarak güvenlik duvarını ve antivirüs programını devre dışı bırakıp tekrar girmeyi deneyebilirsin, bazen yanlış alarmlar yüzünden erişim engellenebiliyor.

Kişi Yorumladı
Geri