N N4RC0S ELF Üye Katılım 12 Nis 2022 Mesajlar 18 Puanları 6 Konum istanbul Kredi 4 3 Tem 2022 #1 Siteden izleyerek takip ederek herşeyi yaptım şimdi login gelmiyor login server game server ai server kurulumunu yapamıyorum yardım edecke varmı ?
Siteden izleyerek takip ederek herşeyi yaptım şimdi login gelmiyor login server game server ai server kurulumunu yapamıyorum yardım edecke varmı ?
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,819 Çözümler 550 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 3 Tem 2022 #2 N4RC0S' Alıntı: Siteden izleyerek takip ederek herşeyi yaptım şimdi login gelmiyor login server game server ai server kurulumunu yapamıyorum yardım edecke varmı ? Genişletmek için tıkla ... databaseden versiyon tablosunu düzenlediniz mi? Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote
N4RC0S' Alıntı: Siteden izleyerek takip ederek herşeyi yaptım şimdi login gelmiyor login server game server ai server kurulumunu yapamıyorum yardım edecke varmı ? Genişletmek için tıkla ... databaseden versiyon tablosunu düzenlediniz mi?