Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

League of Legends oyun başlangıcı kopuyor ve minyonlar gözükmüyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
League of Legends oyun başlangıcı kopuyor ve minyonlar gözükmüyor Merhaba,
League of Legends oyununda ilk basede doğma anında oyuna bağlanmıyor defalarca tekrar bağlandı deyip oyun donuyor, donma sorunu geçince oyunda hem bizim hem de rakibin minyonları gözükmüyor. Bundan dolayı da oyuna gir çık yapmak zorunda kalıyorum, 2 veya gir çık yapınca düzeliyor. Yeni oyuna başlayınca aynı hataları tekrardan yaşıyorum.
İnternetim.
Ttnt 1000 Mbps fiber.
Donanım.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1764432148741-png.2612937/

League of Legends oyun başlangıcı kopuyor ve minyonlar gözükmüyor şikayetleri, oyunun ilk anında yaşanan donmalar ve ardından gelen minyonların kaybolması gibi sorunlarla sıkça karşılaşılan durumlardandır. Çoğu zaman bu tür bağlantı ve görüntü sorunlarının temelinde bilgisayarın ağ ayarlarının bozuk olması yatar; bu yüzden ilk olarak ağ ayarlarını sıfırlayıp modemi yeniden başlatmak en etkili çözüm yoludur. Eğer bu temel kontroller sorunu çözmezse, güvenlik duvarının (firewall) oyunu engellemediğini kontrol etmek veya Riot istemcisinin kendi onarım aracını çalıştırmak da denenebilir. Oyunun geçici olarak donup minyonların kaybolması, genellikle ağdaki gecikme veya paket kaybı nedeniyle yaşanan senkronizasyon probleminin bir yansımasıdır.

Kişi Yorumladı
Geri