League of Legends Vanguard "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" uyarısı Karşılaşmaya her girdiğimde ekranda "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" yazısıyla beraber oyundan atılıyorum.
Yeni mavi temayı gördünüz mü? Aktif etmek için tıkla
VIP Üyelikte Sınırlı Süreli İndirim (Sadece 99 TL Anında Aktivasyon - Paytr Ödeme) Hesabını yükseltmek için tıkla
League of Legends Vanguard "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" uyarısı Karşılaşmaya her girdiğimde ekranda "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" yazısıyla beraber oyundan atılıyorum.
“...‘Yüklü Uygulamalar’ altındaki Vanguard’ı Windows’ta kaldırarak düzelttim. → League istemcisini başlat, bu Vanguard'ı yeniden yükleyecek.”
| Adım | Ne Yapmalı |
|---|---|
| 1 | Riot İstemcisi ve League of Legends’ı kapatıp yeniden başlat. |
| 2 | Bilgisayarı yeniden başlat. |
| 3 | Görev Yöneticisi’nden Vanguard başlangıç ayarlarını kontrol et, devre dışı bırakıp yeniden etkinleştir. |
| 4 | Windows’taki uygulamalar listesinden Vanguard’ı kaldır; ardından League İstemcisi'ni aç ve otomatik yeniden yüklemesini bekle. |
| 5 | BIOS’ta TPM 2.0, Secure Boot, Exploit Protection gibi güvenlik ayarlarının açık olduğundan emin ol. |
| 6 | Sanal Makine yerine gerçek bir Windows sistemi üzerinde çalıştığından emin ol. |
| 7 | Hâlâ çözüm yoksa Vanguard ve League’i tamamen kaldırıp sıfırdan yükle. |
| 8 | Son çare: Riot Destek ekibine destek bileti gönder. |
“Yüklü Uygulamalar’dan Vanguard’ı kaldırdım, ardından League açıldığında kendisi yeniden yüklenince sorun düzeldi.”
eyvallah işe yaradıLeague of Legends Vanguard "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" uyarısı Karşılaşmaya her girdiğimde ekranda "oyunu oynamak için Vanguard'ın çalışması gerek" yazısıyla beraber oyundan atılıyorum.