Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

LoL EU West sunucusunda Ping sabit değil

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
LoL EU West sunucusunda Ping sabit değil Arkadaşlar merhaba. İnternetim Türk Telekom. Yıllardır ne ping sorunum ne başka bir sorunum var ancak son günlerde West sunucusunda pingim sabit 42 iken şimdi 42'den 45-48'lere kadar anlık fırlama yapıyor ve ben bunu oyun içinde net şekilde hissediyorum. Açıkçası sinirimi bozuyor. Driverlar güncel ve gözlemlediğim kadarıyla diğer oyunlarda (CS, Valorant) böyle bir ping fırlaması yaşamıyorum. Arkada çalışan herhangi bir şey de yok. Ayrıca silip tekrar yükledim fakat yine aynı. Sizce neden...

teşekkürler

LoL EU West sunucusunda Ping sabit değil Bu tür ani ping dalgalanmalarının en yaygın nedenlerinden biri, internet servis sağlayıcınızın yönlendirme veya DNS sorunlarıdır; farklı bir DNS sunucusuna (örneğin Google DNS veya Cloudflare DNS) geçmeyi deneyin. Eğer bu işe yaramazsa, modem ve router'ınızı yeniden başlatmak da geçici ağ sorunlarını çözebilir. Bunlar sonuç vermezse, güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol etmek veya ağ ayarlarınızı sıfırlamak da faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Geri