Neler yeni

Lol Geliştiricisi Riot Games’ten büyük bağış

ELFDaily 

#code
Yönetici
Katılım
15 Ara 2015
Mesajlar
2,418
Çözümler
209
Puanları
216
Konum
Bursa
Kredi
14
EUEDWQ_WkBsbC3z


Riot Games ve kurucuları Brandon Beck ve Marc Merrill, tüm çalışan personellerini corona virüstenten arındırmaktan yanı sıra, koronavirüs yardım çabalarına da tam 1,5 milyon dolar bağışta bulunuyorlar. Garcetti'ye göre, her kurucu 500.000 dolar bağışlayacak ve Riot Games 500.000 dolar bağışlayacak.
Belediye başkanı ayrıca oyun şirketinin kentin tıbbi ekipman alma çabalarına yardım etmeye çalışacağını da açıkladı. Koronavirüs, sağlık sisteminde kötü bir şekilde bunalmış ve bu da ekipman sıkıntısına yol açmıştır.

Riot Games, League of Legends ve otomatik satranç spin-off Teamfight Tactics ile ünlüdür ve birkaç yeni oyun geliştirme veya yayınlama sürecindedir. Yaklaşan birinci şahıs nişancı Valorant hakkında bilgi yayınladılar ve çalışmalarında bir dövüş oyunu var. Umarım, Riot Games ve kurucuları tarafından çalışanlara ve onların hayırsever gösterilerine saygı duyma hamlesi, diğer büyük isim oyun şirketlerinin izlemesi için olumlu bir örnek olacaktır. Bu, en başarılı oyun şirketlerinden biridir ve çabaları kesinlikle v*rüse karşı mücadeleye yardımcı olacaktır. En azından, çalışanları hala bir iş sahibi olmayı ve ödeme almayı takdir edeceklerdir.



Garcetti, Riot Games'in temizlik ve gıda çalışanlarını personel ve tam ücret karşılığında tutmayı planladığını söyledi. Ayrıca salgın sırasında evden çalışan işçilerine ödeme yapmaya devam edecekler. Koronavirüs tehdidinin ne zaman geçeceğini söylemek mümkün olmasa da, Riot çalışanları işlerini sürdürecekler.

 
Son düzenleme:

Üst