Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

LoL Van 2266 hatası nasıl giderilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
LoL Van 2266 hatası nasıl giderilir? Selam, geçenlerde LoL'de bir hata başladı. Oyunun seçim ekranından yükleme ekranına geçerken bir anda 2266 hatası verip istemciden atıyor ve tekrar bağlanamıyorum bile. Bin türlü çözüm denedim, tüm konulara, videolara baktım, ticket attım, cevap gelmedi. Hala çözülmüyor. Daha önce yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi veya bir fikriniz bile değerli, teşekkürler.

LoL Van 2266 hatası nasıl giderilir? Bu hata genellikle ağ bağlantı sorunlarından, özellikle de DNS önbelleği veya modemin kararsızlığından kaynaklanıyor. İlk adım olarak modemini ve router'ını tamamen kapatıp birkaç dakika sonra tekrar açmak, ardından bilgisayarda yönetici olarak Komut İstemi'ni açıp `ipconfig /flushdns` ve `netsh winsock reset` komutlarını çalıştırmak çoğu zaman bu sorunu çözüyor. Eğer bu temel kontroller işe yaramazsa, oyunun kurulu olduğu dizini güvenlik duvarında (firewall) izinli listeye eklediğinden emin olmanı ve gerekirse ağ bağdaştırıcısı sürücülerini güncellemeni öneririm.

Kişi Yorumladı
Geri