Neler yeni

Lüks araç kiralayan iş adamına büyük tuzak

  • Konuyu başlatan EK07
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:32

EK07

Kullanıcı
Katılım
28 Kas 2019
Mesajlar
18
Puanları
1
Konum
antalya
Kredi
0
resimid_101167581_10116758.jpg

Lüks araç kiralayarak Kayseri'ye gitmek için İstanbul'dan yola çıkan iş adamı mola yerinde soyuldu. 623 bin liranın olduğu çantayı çalan dört şüpheliden biri aracın şoförü çıktı!

İş adamı M.Ö. T.D.’nin kullandığı kiralık lüks araçla İstanbul’dan Kayseri’ye gitmek için yola çıktı. Anadolu otoyolunun Bolu Dağı tüneli çıkışındaki park yerinde mola veren M.Ö, bir süre sonra aracına döndüğünde içerisinde 98 bin euro (623 bin TL) bulunan çantanın yerinde olmadığını fark etti.

ELİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDU!
İhbar üzerine olay yerine gelen Bolu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, siyah renkli bir araçtan inen bir kişinin kumandayla lüks aracın bagajını açarak, içinde para olan çantayı aldıktan sonra uzaklaştığını ve bagajı kumandayla kilitlediğini tespit etti.

İSTANBUL’DAN BOLU’YA KADAR TAKİP ETMİŞLER
Hırsızlık olayının İstanbul merkezli bir suç örgütü tarafından gerçekleştirildiğini belirleyen ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu zanlılar şoför T.D, R.N, N.N. ve E.A’yı gözaltına aldı.

Jandarmanın yaptığı araştırmada, kiralık araç firması ve sürücüsünün hırsızlık olayıyla bağlantılı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin M.Ö’yü İstanbul’dan itibaren takip ettikleri ve Bolu’da mola verdiği sırada hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan dört zanlı, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. (AA)
 

Üst