Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Maniac Mansion Deluxe sadece küçük ekranda ve 320×200 çözünürlükte çalışıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Maniac Mansion Deluxe sadece küçük ekranda ve 320×200 çözünürlükte çalışıyor Selamlar. Maniac Mansion Deluxe sürümünü indirdim ve başarılı bir şekilde kurdum ancak oyun sadece küçük pencerede ve 320×200 çözünürlükte çalışıyor. Ayarlarda 640×400 çözünürlüğü seçeneği de var fakat "uygula" dediğimde çalışmıyor. Ekranım 1920×1080 çözünürlükte. Takdir ederseniz ki bu çözünürlükte iken 320×200 ile oynamak işkence kategorisine giriyor. Örnek oyun içi ekran görüntüsü şu şekilde:

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/t-nv0-kg-d-webp.2724774/

Çözünürlüğü bir şekilde arttırmanın bir yolu var mı? Teşekkürler.

Maniac Mansion Deluxe sadece küçük ekranda ve 320×200 çözünürlükte çalışıyor
Bu tür durumlarda oyunun çalıştığı .exe dosyasına sağ tıklayıp 'Özellikler' > 'Uyumluluk' sekmesinden 'Yüksek DPI ölçeklendirme davranışını değiştir' seçeneğini deneyebilir, 'Uygulama'yı seçerek ölçeklemeyi ayarlayabilirsiniz. Eğer bu işe yaramazsa, ekran kartı sürücünüzün kontrol panelinden (NVIDIA Denetim Masası veya AMD Radeon Yazılımı) görüntü ölçeklendirme ayarlarını kontrol etmek faydalı olabilir; genellikle 'Tam Ekran' veya 'En Boy Oranı' seçenekleri bu tür pencerelenme sorunlarını çözer. Bazen oyunun kendi ayarlar dosyasında çözünürlüğü manuel olarak değiştirmek de gerekebilir, ancak önce bu ölçeklendirme ayarları genelde daha hızlı sonuç verir.

Kişi Yorumladı
Geri