Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Marver's Spider-Man Remastered oyunu açarken kayıt dosyası oluşturamıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Marver's Spider-Man Remastered oyunu açarken kayıt dosyası oluşturamıyor Dün Epic Games ten 440 TL'ye Marvel Spider-Man aldım lakin oyunu açarken bir hata veriyor(save dosyası oluşturamıyor) oyunu sorunsuz açabiliyorum ama save almıyor.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/ekran-goeruentuesue-2026-04-03-174027-png.2689552/

**Marver's Spider-Man Remastered oyunu açarken kayıt dosyası oluşturamıyor** Çoğu zaman bu tür kayıt sorunları, OneDrive gibi bulut senkronizasyon servislerinin oyunun kayıt dosyası dizinine müdahale etmesinden kaynaklanıyor; ilk olarak OneDrive'ı sisteminizden kaldırıp oyunu yönetici haklarıyla çalıştırmayı deneyin. Bu servisler bazen dosya erişimini engelleyerek save almayı imkansız hale getirebiliyor. Eğer bu ilk adım sorunu çözmezse, Belgeler klasöründeki Spider-Man oyunun kayıt dosyalarını (slot ve pref gibi) tamamen silip oyunu yeniden başlatmak da işe yarayabilir. Ek olarak, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak da bu tür problemlerin giderilmesinde etkili bir yöntemdir.

Kişi Yorumladı
Geri