Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Metro 2033 Redux açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Metro 2033 Redux açılmıyor Steam'den indirdim oyuna girdim, siyah ekran verdi sonra kapandı, tekrar denedim az önce oyun başlatılamadı safe mode ile açılsın mı dedi dedim evet bu sefer 1280x720p açıyor oyunu ama tam ekran değil ekranın sol üstünde 1280x720p olarak oyun açılıyor. Alt-enter denedim olmuyor etmiyor. Ayarlardan 1080p yapınca çalışmıyor çıkınca yine aynı safe mode şeyini soruyor. Eski laptopumda jilet gibi çalışıyordu neden çalışmıyor çözemedim. 1080 açılmıyor 1280x720 açılıyor ama o da tam ekran olmuyor...

teşekkürler

Metro 2033 Redux açılmıyor için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Oyunun siyah ekran verip kapanması, ardından pencere modunda açılması ve tam ekran sorunu yaşanması yaygın bir durumdur. Bu genellikle ekran çözünürlüğü, grafik sürücüleri veya oyun dosyalarındaki bütünlük sorunlarından kaynaklanır.
Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Grafik sürücüsü uyumsuzlukları veya eski sürümler.
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünün bozulması veya eksik olması.
  • Kurulu olan oyun yamalarının veya modların çakışması.
  • Yanlış ekran çözünürlüğü ayarları veya tam ekran modunun desteklenmemesi.
Metro 2033 Redux açılmıyor çözüm adımları
  1. Oyunun kurulu olduğu klasöre giderek varsa tüm oyun yamalarını (modları) kaldırın.
  2. Steam kütüphanesinden Metro 2033 Redux'a sağ tıklayıp "Özellikler" > "Yerel Dosyalar" > "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini çalıştırın.
  3. Doğrulama tamamlandıktan sonra, oyunun kurulu olduğu klasördeki 'd3dx11_43.dll' dosyasını silin.
  4. Steam'de oyunun özelliklerine girip "Başlatma Seçenekleri"ne `-DxD11` komutunu ekleyin.
  5. Eğer sorun devam ederse, grafik sürücülerinizi güncelleyin veya temiz bir kurulum yapın.
  6. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız, NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX ayarlarını kontrol edin ve gerekirse varsayılan değerlere sıfırlayın.
  7. Yukarıdaki adımlardan sonra oyunu tekrar başlatmayı deneyin.
Bu tür sorunlar serinin diğer oyunlarında da görülebilmektedir.

Kişi Yorumladı
Geri