Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Microsoft Flight Simulator indirmesi kısır döngüye girdi

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Microsoft Flight Simulator indirmesi kısır döngüye girdi Ekranda gördüğünüz 60 GB'ı 2 kere indirdim onun öncesinde 130 GB indirdim, indirme bittikten sonra ilerlemiyor ekran; ben de kapat aç yaptım sürekli bir indirme yapıyor, nasıl atlatacağım bu ekranı?

Microsoft Flight Simulator indirmesi kısır döngüye girdi için genelde birkaç basit kontrol sorunu hızlıca çözer.
Bu durum, oyun dosyalarının bozulması veya yükleme klasöründeki izin sorunları nedeniyle tekrar eden indirme döngülerine yol açar. Oyunun güncellemeyi doğru şekilde tamamlayamaması bu döngüyü tetikler.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun dosyalarının bozulmuş olması.
  • Yetersiz disk alanı.
  • Oyunun kurulu olduğu klasördeki izin sorunları.
  • Arka planda çalışan çakışan yazılımlar veya güvenlik duvarı engelleri.
  • İndirme sırasında yaşanan ağ bağlantısı kesintileri veya kararsızlığı.

Microsoft Flight Simulator indirmesi kısır döngüye girdi çözüm adımları
  1. Microsoft Store veya Xbox uygulamasında oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edin ve onarın.
  2. Microsoft Store ve Xbox uygulamalarının önbelleğini temizleyin; Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve özellikler > (Uygulama adı) > Gelişmiş seçenekler > Sıfırla yolunu izleyin.
  3. Oyunun kurulu olduğu sürücüde yeterli boş alan olduğundan emin olun ve kurulum klasörüne tam okuma/yazma izinleriniz olduğunu doğrulayın.
  4. Antivirüs yazılımınızı ve güvenlik duvarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp indirmeyi tekrar deneyin.
  5. Oyunun başlatıcısını veya kendisini yönetici olarak çalıştırın.
  6. Microsoft Flight Simulator'ı tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.

Kişi Yorumladı
Geri