Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft'ta DNS açıkken sunucuya girilmiyor DNS açıkken arkadaşlarım girebliyor, ben giremiyorum. Sunucuya bağlanmıyor, bekliyor. Sunucu durumunu da göremiyorum. DNS kapalıyken rahatça girebiliyorum. Bunu DNS açıkken yapmamın bir yolu yok mu?
Minecraft'ta DNS açıkken sunucuya girilmiyor sorunu, genellikle yerel ağ ayarlarınızdaki bir uyumsuzluktan kaynaklanıyor. Öncelikle bilgisayarınızın DNS önbelleğini temizlemek için komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
komutunu girmeniz, DNS açıkken yaşanan bağlantı sorunlarını çözmekte sıklıkla işe yarar. Ek olarak, güvenlik duvarınızın veya kullandığınız antivirüs programının Minecraft'ın ağ trafiğine veya DNS sorgularına müdahale etmediğinden emin olup oyuna bir istisna eklemeyi düşünebilirsiniz. Son olarak, modeminizi ve router'ınızı tamamen kapatıp birkaç dakika bekleyerek yeniden başlatmak da genel ağ problemlerinde etkili bir adımdır.