Neler yeni

Çözüldü Mobilde FPS oyun ayarı nasıl olmalı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Mobilde FPS oyun ayarı nasıl olmalı? İyi forumlar. Mobil FPS oyununda 'ateş ederken parmakla ekranı döndürmek' ayarını kapatmak istiyorum. Yani Ateş Ederken Parmağımla Lensi Hareket Ettirememeliyim. Bu ayar nedir?

Not : Bu dediğim direkt ekran için. Dürbün veya ateş tuşundan bahsetmiyorum..
Bu ayarı oyunda bulamadım.. yardımcı olurmusunuz

Çözüm
Mobilde FPS oyun ayarı nasıl olmalı? İyi forumlar. Mobil FPS oyununda 'ateş ederken parmakla ekranı döndürmek' ayarını kapatmak istiyorum. Yani Ateş Ederken Parmağımla Lensi Hareket Ettirememeliyim. Bu ayar nedir?

Mobil FPS oyunlarında bahsettiğin ayar genellikle şu isimlerle geçer:

• “Fire Button Affects Camera” (Ateş Tuşu Kamerayı Etkiler)
  • “Fire While Scope Movement” / “Fire While Camera Move”
  • Türkçe menülerde ise bazen “Ateş ederken kamerayı oynat” veya “Ateş tuşu ile görüşü hareket ettir” şeklinde çevrilir.

Bu ayar aktif olduğunda: Ateş ederken...

Mobil FPS oyunlarında bahsettiğin ayar genellikle şu isimlerle geçer:

• “Fire Button Affects Camera” (Ateş Tuşu Kamerayı Etkiler)
  • “Fire While Scope Movement” / “Fire While Camera Move”
  • Türkçe menülerde ise bazen “Ateş ederken kamerayı oynat” veya “Ateş tuşu ile görüşü hareket ettir” şeklinde çevrilir.

Bu ayar aktif olduğunda: Ateş ederken aynı parmakla ekranı kaydırırsan kamera da hareket eder.
Bu ayar kapalı olduğunda: Ateş ettiğin parmak sadece ateşleme yapar, ekranı kaydırmaz. Yani tam istediğin durum gerçekleşir.

Ne Yapabilirsin?​

• Eğer oyunun kendi menüsünde bulamazsan, muhtemelen “ileri kontrol” ayarlarında gizlidir.
  • Ayrıca özel buton düzeninde, ateş tuşunu sağ parmağına sabitleyip kamerayı sadece sol parmağınla çevirecek şekilde kendin de konfigüre edebilirsin.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri