Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Mount and Blade II Bannerlord oyununda kent kuşatma bekleme ekranında hata veriyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Mount and Blade II Bannerlord oyununda kent kuşatma bekleme ekranında hata veriyor Merhaba arkadaşlar, oyunda yüksek mevcutlu savaşlarda ve kent kuşatmalarında saldırı tuşuna bastıktan sonra gelen bekleme ekranında bir süre bekledikten sonra bu Crash'i alıyorum. Herhangi bir mod kullanmıyorum, savaş büyüklüğü ayarı da sistemime göre yeterli seviyede 400'de kullanıyorum ancak bu hata peşimi bırakmıyor.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/1778091442759-webp.2711102/

Mount and Blade II Bannerlord oyununda kent kuşatma bekleme ekranında hata veriyor
Bu tür çökme sorunları genelde bozuk oyun dosyalarından veya ekran kartı sürücülerindeki güncellemelerden kaynaklanır. İlk olarak oyunun bütünlüğünü doğrulayın, ardından ekran kartı sürücülerinizi temiz kurulum ile güncellemeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, en güncel Visual C++ Redistributable paketlerini kurmak ve çalışan tüm overlay'leri (Discord, GeForce Experience vb.) geçici olarak devre dışı bırakmak faydalı olacaktır. Nadiren de olsa, bu tür durumlar oyun motorunun belirli sahne yüklemelerindeki optimizasyon eksikliğinden de ileri gelebilir.

Kişi Yorumladı
Geri