Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Mount & Blade: Bannerlord açılmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Mount & Blade: Bannerlord açılmıyor Epic Games üzerinden satın aldığım oyunu açtığımda başlatıcı kısmı açılıyor, play veya continue basıyorum ardından başlatıcı kısmı kapanıyor ve Epic Games açılıyor fakat oyun açılmıyor.

Çözdüm. Yerel Disk-Program Files-Epic Games-MountAndBlade2-bin-Win64Shipping_Client kısmına girdikten sonra Taleworlds.MountAndBlade.Launcher.exe dosyasını bulup yönetici çalıştırınca düzeliyor başka bu sorunu yaşayan varsa bu konudan yararlanabilir.

Mount & Blade: Bannerlord açılmıyor
Epic Games üzerinden M&B Bannerlord'un açılmamasıyla ilgili yaşadığınız sorunu anlıyorum, bu tür başlangıç sorunları nadir değil. Çoğu zaman işe yarayan çözüm, oyunun kurulu olduğu klasördeki `Taleworlds.MountAndBlade.Launcher.exe` dosyasını yönetici olarak çalıştırmak. `C:\Program Files\Epic Games\MountAndBlade2\bin\Win64Shipping_Client` yoluna gidip bu launcher dosyasını bulup sağ tıklayarak 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğini seçerseniz büyük ihtimalle oyun açılacaktır. Bu, oyunun çalışması için gereken sistem izinleriyle ilgili bir durumdur.

Kişi Yorumladı
Geri