Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Mount & Blade: Warband Viking Conquest hileyle kale fethinden sonra görev takıldı

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Mount & Blade: Warband Viking Conquest hileyle kale fethinden sonra görev takıldı Herkese iyi günler. Warband oynuyordum, Viking Conquest açtım tamamen Steam'den her şey, Türkçe yama yükledim. Sadece hikayeli oynadığım için %100 hileli oynuyorum. Daha sonra bir görevde kaleyi fethet 20 gün koru diyordu. Cheatmenu'den kaleyi oto fethettim, kaç gün oldu ne görev tamamlanıyor ne hikaye devam ediyor. Nasıl düzelir bu? En baştan save açmak çok yorucu.

Halledildi, Türkçe yamada sorun varmış 20 değil 30 günmüş. Sorun yok.

Mount & Blade: Warband Viking Conquest hileyle kale fethinden sonra görev takıldı sorununun çözümü, Türkçe yama kaynaklı görev süresi bilgisindeki farklılığın tespit edilmesiyle sağlanmıştır. Oyun içi Türkçe yama, kale fethinden sonra 20 gün yerine 30 gün bekleme gerekliliğini yanlış aktarmıştır. Bu bilgi farkı giderildikten sonra görev ilerlemesi devam etmiştir.

Bu sorun genelde şunlardan kaynaklanır:
  • Oyun içi metinleri veya görev parametrelerini değiştiren dil yamaları.
  • Yama veya hile kullanımı sonrası oyunun durumları doğru yorumlayamaması.
  • Görev tetikleyicilerinin beklenmedik koşullara bağlanması.
  • Kaydedilmiş oyun dosyalarının beklenmedik durumlar nedeniyle tutarsızlaşması.

Mount & Blade: Warband Viking Conquest hileyle kale fethinden sonra görev takıldı çözüm adımları
  1. Oyun güncellemelerini ve yüklü yamaların sürüm notlarını kontrol edin.
  2. Görev günlüğündeki metinleri dikkatlice okuyarak doğru süreyi veya koşulları teyit edin.
  3. Oyunu modifiye eden yamalar için ilgili topluluk forumlarından veya destek kanallarından bilgi alın.
  4. Eğer mümkünse, özellikle görevle ilgili önceki kayıtlardan birini yükleyerek sorunun tekrarlayıp tekrarlamadığını test edin.
  5. Yamayı güncelleyerek veya farklı bir sürümünü deneyerek sorunun giderilip giderilmediğini gözlemleyin.

Kişi Yorumladı
Geri