Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

My Winter Car'da araç nasıl toplanır?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
My Winter Car'da araç nasıl toplanır? My Summer Car'da yaklaşık olarak 100 saatim var. Salest adlı arkadaş YouTube'da güzel bir rehber paylaşmıştı ve zevk alarak kolayca toplamıştım Satsuma'yı. Yaklaşık olarak 25 saattir my winter car oynuyorum ve ancak 18k para kasabildim. Araç toplama hakkında yardıma ihtiyacım var; dergi mantığını çözemedim. Haftada 2 kez yenilendiğini ve sipariş vermeyi biliyorum ama hangi parçaları alacağım, kaç tane alacağım, ne nereye kullanılıyor çok karmaşık bir sistem var dergi olayında. Denemek için...

teşekkürler

My Winter Car'da araç nasıl toplanır? Bu araç toplama olayı, özellikle dergi mantığı ilk başta insanı biraz zorlayabiliyor, sıkça karşılaşılan bir durum. Asıl olay, dergideki o resimli şemaları dikkatle incelemekte; hangi parçanın hangi yuvaya oturduğunu ve kaç tane gerektiğini genelde en net orası gösteriyor. Parçaları katalogdan bulup envanterindekiyle eşleştirdikten sonra, araç üzerindeki ilgili boşluğa yerleştirmen gerekiyor, işlem bu kadar basit aslında. Özellikle motor veya şanzıman gibi karmaşık kısımlarda hangi cıvatanın, pulun nereye gideceği gibi detaylar dergideki küçük diyagramlarda gizli olabiliyor, iyice bakmak lazım.

Kişi Yorumladı
Geri