Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

Need for Speed Heat menüde E ve Q tuşları çalışmıyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Need for Speed Heat menüde E ve Q tuşları çalışmıyor Herkese selamlar, başlıkta yazıyı tam yazamamış olabilirim. Kısaca sorunum şu: Arabam ile güvenli eve gidince araba menüsünde sizinle paylaştığım menüde hiçbir şekilde geçiş yapamıyorum. Q ve E tuşları dışında olabilecek tuşların hepsine bastım yine olmadı.

Oyunun ana menüsünde de Q ve E tuşları ile geçiş yapabiliyorum. Garajda iken W tuşu ile motoru çalıştırabiliyor ve C tuşu ile arabayı show moduna alabiliyorum. Sadece araba menüsünde Q ve E ile geçiş yapamıyorum.

Need for Speed Heat menüde E ve Q tuşları çalışmıyor sorunu genelde oyunun önbellek dosyalarının bozulmasından veya girdi ayarlarının kararsız hale gelmesinden kaynaklanır. İlk olarak, oyunun belgelerindeki veya kurulum klasöründeki önbellek (cache) klasörünü temizlemeyi ve ardından oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Eğer oyunda herhangi bir mod kullanıyorsan, bunların menü etkileşimlerini bozma ihtimaline karşı geçici olarak devre dışı bırakmak da sorunu çözebilir.

Kişi Yorumladı
Geri