Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

ZirveSunucum Banner

NFS Hot Pursuit Remastered tepki vermiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
NFS Hot Pursuit Remastered tepki vermiyor Arkadaşlar selam, NFS Hot Pursuit Remastered tıklıyorum ama hiçbir tepki vermeden açılmıyor.

https://www.elfdaily.com/sosyal/eklenti/ekran-goeruentuesue-2025-10-30-012312-png.2595688/

Silip yükledim kayıt dosyasını sildim yine aynı, sebebi nedir acaba? Nasıl çözerim bunu?

NFS Hot Pursuit Remastered tepki vermiyor
Bu tür tepki vermeme sorunlarında en sık rastlanan nedenlerden biri, oyunun çalıştırılma izinlerinin eksik olması ya da güvenlik yazılımları tarafından engellenmesidir; oyuna sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini deneyin ve antivirüs/güvenlik duvarı ayarlarınızdan oyunu veya ilgili klasörleri güvenli listeye ekleyin. Bu adımlar sorunu çözmezse, oyunun Belgeler klasöründeki ayar ve profil dosyalarında bir bozulma olasılığı vardır; bu dosyaları (kayıt dosyaları hariç) geçici olarak silip oyunu tekrar başlatmak faydalı olabilir. Nadiren de olsa Steam Cloud senkronizasyonundaki problemler benzer tepkisizliklere yol açabiliyor, bu durumda oyunu başlatmadan önce Steam'i çevrimdışı moda almak da denenebilecek bir yöntemdir.

Kişi Yorumladı
Geri