Neler yeni

Çözüldü Nulls Royale aşamalı nasıl girilir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
20
Nulls Royale aşamalı nasıl girilir? Nulls Royale oynuyorum fakat aşamalıya nasıl girildiğini anlamadım. Oyunda 15.000 kupa gerek diyor ama 15.000 kupa oyunda yok ve 5.000 kupa oyuncular bile nihai falan. Kupam 1.750 civarı.

Çözüm
Nulls Royale aşamalı nasıl girilir? Nulls Royale oynuyorum fakat aşamalıya nasıl girildiğini anlamadım. Oyunda 15.000 kupa gerek diyor ama 15.000 kupa oyunda yok ve 5.000 kupa oyuncular bile nihai falan. Kupam 1.750 civarı.

Nulls Royale (Clash Royale özel sunucu) içinde “aşamalı mod” (ranked/ranked erişimi) hakkında kafan karışmış; bu durum Clash Royale’in orijinal oyunu için geçerli bir mekanizma—bu yüzden çeşitli terimler biraz karışmış olabilir. Kafan net olsun diye aşağıda hem açıklıyorum hem Reddit’ten alıntıyla örnek veriyorum:

Aslında ne demekni anlamaya çalışalım:​

• "Aşamalı mod" ifadesi muhtemelen Clash Royale’in orijinal oyunundaki Dereceli (Ranked) / Efsaneler Yolu moduna karşılık geliyor...

Nulls Royale (Clash Royale özel sunucu) içinde “aşamalı mod” (ranked/ranked erişimi) hakkında kafan karışmış; bu durum Clash Royale’in orijinal oyunu için geçerli bir mekanizma—bu yüzden çeşitli terimler biraz karışmış olabilir. Kafan net olsun diye aşağıda hem açıklıyorum hem Reddit’ten alıntıyla örnek veriyorum:

Aslında ne demekni anlamaya çalışalım:​

• "Aşamalı mod" ifadesi muhtemelen Clash Royale’in orijinal oyunundaki Dereceli (Ranked) / Efsaneler Yolu moduna karşılık geliyor.
  • Efsaneler Yolu’na (şu anda sıralamalı oyun olarak da geçiyor) girebilmek için genellikle 15.000 kupa gerekiyor. Ancak bu kupa dizini, oyunda kullanıcı profillerinde veya maç ekranında teknik olarak görünmüyor; yalnızca bu hedefe ulaşırsanız erişim açılıyor.
  • Diğer yandan, bir önceki sezonda Usta Lig’e (Masters) ulaşmışsan, bu bilet gibi çalışıyor. Yani 15.000 kupaya ulaşmasan da bir sonraki sezonda sıralamaya (ranked moda) erişim sağlayabiliyorsun.

Bu durum, senin şu anki kupaya (1.750) göre oldukça uzak gözükse de sistemde böyle bir “avantaj bilet” geçerli.

• Ranked (Aşamalı) moda girmek için hedef: 15.000 kupa (oyun içinde görünmüyor, ama sistem bunu o şekilde kontrol ediyor).
  • Ancak bir önceki sezonda Usta Lig’e ulaştıysan, bu bir nevi “eritilmiş bilet” işlevi görüyor ve yine ranked moda erişim sağlayabiliyorsun.
  • Eğer ne seviyede olduğunu bilmiyorsan: raid veya lig kullanıcı ekranlarında kazanılan kupalara dikkat et; geçmiş sezondaki rekor seviyen belirleyici olabilir.

Sana tavsiye: Gelecek sezonu bir hedef sezonuna çevirip, kupa yolculuğuna konsantre olmak—hem kupa sayısını artırır hem de belki Usta seviyesine ulaşarak “bilet” kazanma şansını yakalarsın.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri